Organische chemie Om dit wikiboek te kunnen lezen is enige achtergrond nodig op het gebied van

Algemene scheikunde
Algemene natuurkunde

Dit boek is bedoeld woor leerlingen in de bovenbouw HAVO en VWO en leerlingen aan MBO-opleidingen laboratorium- en procestechniek. Als instapniveau geldt het wikiboek Algemene scheikunde. Het eindniveau is afhankelijk hoe diep men op de hoofdstukken ingaat. Veel onderwerpen kunnen op meerdere niveaus uitgelegd worden, afhankelijk van de wensen van de leerling. Voor een aantal onderwerpen zal dit betekenen dat de uitleg op de verschillende niveaus gestapeld voorkomt: een uitleg waar de geintresseerde leek mee uit de voeten kan, een niveau waarop meer voorkennis uit met name de scheikunde een rol speelt, en een niveau waarin een zo wetenschappelijk mogelijke presentatie geboden wordt. Hierin zal ook natuur- en wiskundige voorkennis onontbeerlijk zijn.


Deze pagina is vrijgegeven onder de GNU Free Documentation License (GFDL) en nog niet onder CC-BY-SA. Klik hier voor meer informatie.
Wikipedia heeft een encyclopedisch artikel over Organische chemie
This article is issued from Wikibooks. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.