Dit boek is in opstartfase: het boek is weinig uitgebreid, en de tekst bevat allicht nog allerhande fouten.

U wordt uitgenodigd aan dit boek mee te werken! Dat kan bijvoorbeeld op de volgende manieren:

  • voeg nieuwe onderdelen toe (bewerk deze pagina);
  • lees het bestaande boek na, en verbeter waar nodig;
  • geef op de overlegpagina aan welke onderdelen het boek zeker moet bevatten (bewerk de overlegpagina);
  • voeg interessante links toe (b.v. naar Wikipedia, anderstalige Wikibooks, of andere sites met vrije informatie) met meer info over het onderwerp.

Microsoft Windows is de naam van de besturingssystemen van Microsoft voor de personal computer (en tegenwoordig ook te gebruiken op Macintosh computers). Het werd in 1985 geïntroduceerd en domineert sinds de introductie van Windows 95 in 1995 de personal-computermarkt. Een besturingssysteem is de basis van het software gedeelte van een computer. Deze zorgt er met name ook voor dat hardware zoals randapparaten (bv. printers cd-rom/dvd spelers, videokaarten, netwerkkaarten, muis en toetsenbord etc.) aangestuurd kunnen worden.

Windows Boeken

Licentie

Deze herschreven versie en alle toekomstige versies van deze pagina worden vrijgegeven onder de dubbellicentie, mits er geen versies van voor onderstaande datum en tijd hersteld worden.
Datum en tijd: 12 jun 2007 15:38 (CEST)
Let op: de voorgaande versies van deze pagina vallen (mogelijk) niet onder de dubbellicentie, maar enkel onder GFDL.

Wikipedia heeft een encyclopedisch artikel over Microsoft Windows
This article is issued from Wikibooks. The text is licensed under Creative Commons - Attribution - Sharealike. Additional terms may apply for the media files.